1100 km i den nye Kodiaq

"Kodiaq er ikke bare ŠKODAs første mellemstore SUV, den er også en af de første SUV-modeller med syv sæder, som ikke koster på den forkerte side af en halv million."

Sådan lyder indgangsbønnen i Blog om Bilers dugfriske video, der beskriver journalistens oplevelser undervejs mens han tilbagelagde 1.100 km i den nye ŠKODA Kodiaq, som har premiere her i forretningen i begyndelsen af næste måned.

Interiør i luksusklassen

Kabinen beskrives som "ret lækker". Der bides især mærke i kvaliteten af sæder og det øvrige interiør, som beskrives som både praktisk, fornuftigt og luksuriøst. Infotainment-systemet og de mange assistentsystemer får selvfølgelig positive ord med på vejen sammen med mængden af avanceret sikkerhedsudstyr.

Magtfuld og støjsvag

Kodiaqs komfort imponerer - både affjedring og et meget lavt støjniveau. Journalisten mener samtidig at vores næste store nyhed tager sig både robust og magtfuld ud. Vi har selv været til Kodiaq-træning for få uger siden, og vi er også ret imponerede. . Vi glæder os til at vise dig bilen om et par uger. 

Se videoen fra Blog om Biler