Værksted - Škoda Kolding - Autocentralen

Spar tid og book online 

Størstedelen af vores kunder booker deres tid online.

Det er nemt, hurtigt og tilgængeligheden er 24 timer i døgnet. De fleste gange kan du endda få en tid før, end hvis du booker over telefonen.


Škoda Kolding råder over et af Trekantsområdets store autoriserede Škoda-værksteder. Vi har udstyr og værktøj, som er designet specielt til din bil. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid til fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du indleverer din Škoda. 

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere

Din Škoda er en avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst en god pris, når den en gang skal sælges. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. Derfor er du sikker på, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din Škoda. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for assistance undervejs.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

0baf5b41-fa0a-45dd-9998-b269a5504b19_635780093810776975.jpg

Fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din Škoda er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

Her kan du finde 10 gode grunde til at benytte autoriseret service til din ŠKODA

Service og reparation uden overraskelser

Škoda Kolding tilbyder dig muligheden for at slippe for overraskelser med vores Service- og Reparationsaftale. Hvis du klikker her, kan du hvad vores Service og Reparationsaftale omfatter, og eksempler på, hvad det koster, at slippe for både kendte og uforudsete reparationer på din bil.

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at du sikrer at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Både når det gælder glasskader og større reparationer vil Škoda Koldings specialister sørge for, at der kun bliver brugt originale reservedele, og at du hurtigt kommer ud at køre igen. 

Læs mere om vores skadecenter her

Personale

Se personalet

Kontaktinformationer

Škoda Kolding - Autocentralen
Egtved Allé 1
6000 Kolding

Tlf.: 27871621/27871624 eller Ring mig op
CVR: 10036410
E-mail: service@skoda-kolding.dk

Åbningstider

I dag 07:20 - 16:00
Onsdag 07:20 - 16:00
Torsdag 07:20 - 15:15
Fredag 07:20 - 14:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:20 - 16:00